Ivermectin Tablet pengilang s di India { Taj Pharmaceuticals }; terbaik pembekal berkualiti s dan pengeksport ivermectin Tablet

Ivermectin Tablets USP 12 mg, Ivermectin Tablets USP 12 mg manufacturer in India, Generic Manufacturers exporters India, Ivermectin Tablets USP 12 mg Information from Drugs, indian Ivermectin Tablets USP 12 mg, wholesale Ivermectin Tablets USP 12 mg suppliers, Ivermectin Tablets USP 12 mg product, Ivermectin Tablets USP 12 mg Exporter
Ivermectin Tablet pengilang s di India

Taj Pharmaceuticals pembuatan s pelbagai farmaseutikal penggubalan melibatkan Tablet / kapsul / Suntikan dan lisan. Taj Pharma India pasukan mempunyai kepakaran yang sangat baik dalam pembuatan yang d eksport ivermectin Tablet . Taj Pharmaceuticals meletakkan perniagaan utamanya sebagai pembuatan dan eksport Farmaseutikal bekalan ubat generik Ivermectin Tablet ; terutamanya daripada farmaseutikal persediaan dikenali sebagai ivermectin Tablet ;  serta lebih daripada 100+ ubat bersamaan generik . Taj Pharmaceuticals telah menjalankan aktiviti perniagaan ini yang berkaitan dengan eksport Tablet Ivermectin untuk syarikat import farmaseutikal asing yang berkaitan , kementerian kesihatan , tender dan lain – lain dan telah menikmati kepercayaan penuh syarikat , arahan dan kerajaan ini.

Taj Pharma Group Di bawah kerjasama erat antara bahagian pembuatan formulasi , bahagian bahan aktif dan bahagian pengembangan teknologi untuk formulasi generik utama seperti Ivermectin Tablets ; di Taj Pharma kita sewajarnya akan memenuhi pelbagai keperluan untuk ivermectin Tablet eksport pembuatan dalam pelbagai aktiviti dari siasatan rumusan mungkin untuk ivermectin Tablet , pembangunan penggubalan , membuat permohonan kepada antarabangsa pihak berkuasa untuk pemasaran kelulusan, pengesahan daripada ivermectin Tablet melalui pembuatan pengeluaran skala di patuh cGMP kami unit pembuatan daripada Taj Pharmaceuticals di bawah payung Taj Pharma Group .

Kami di Taj Pharma berhasrat untuk membuat sistem pembuatan kami memenuhi kehendak FDA (cGMP) sedemikian rupa sehingga pengeluaran pilot pilot menghasilkan produk dalam tahap perkembangan klinikal atau untuk digunakan dalam kajian klinikal, serta pembuatan produk dalam jumlah kecil praktik untuk memastikan formulasi farmaseutikal yang sangat stabil dari produk setara generik dan produk serupa bio. Kami menjalankan kajian bio-serupa dan kesetaraan bio untuk semua formasi kami untuk memperoleh jangka hayat, penyerapan dan kualiti formulasi generik kami yang lebih baik.

LESEN & SIJIL Ubat Farmasi Taj untuk Ivermectin Tablet

a) Tajuk Farmasi WHO-cGMP yang diperakui adalah mengeluarkan Ivermectin Tablet di bawah Loji WHO-cGMP. Taj Pharma dilesenkan untuk membuat rumusan Tablet Ivermectin dari Pentadbiran Makanan dan Dadah pihak berkuasa India sebagai peraturan dan undang-undang yang mematuhi semua pasaran antarabangsa.        

b) ISO 9001: 2001 Semua infrastruktur Taj Pharmaceuticals adalah ISO 9001: 201 patuh dan Taj Pharma mengacu pasukan untuk menetapkan keperluan bagi satu sistem pengurusan kualiti untuk mencapai : 1 ) T o menunjukkan kami keupayaannya menyediakan secara tekal produk dan perkhidmatan yang memenuhi pelanggan dan keperluan undang-undang dan peraturan yang berlaku, dan. 2) Taj Pharma bertujuan untuk meningkatkan kepuasan pelanggan melalui penerapan sistem yang efektif, termasuk proses penambahbaikan sistem dan jaminan kepatuhan terhadap pelanggan dan keperluan undang-undang dan peraturan yang berlaku.                    

Semua unit pembuatan Taj Pharmaceutical mematuhi syarat ISO 9001: 2001; yang bersifat generik berdasarkan prosedur operasi standard (SOP) kami dan kami bermaksud SOP tersebut dapat digunakan untuk semua unit pembuatan, tanpa mengira jenis atau saiznya, atau produk dan perkhidmatan yang kami sediakan.

c) DUN & BRADSTREET (NO DUN 7206112) Taj Pharma diiktiraf oleh Dun & Bradstreet; ia adalah sebuah syarikat yang menawarkan maklumat mengenai kredit komersil serta laporan mengenai perniagaan dengan Data Universal Numbering System (nombor DUNS.                    

Label Pihak Ketiga / Peribadi / Pembuatan Tersuai

Taj Pharma mempunyai infrastruktur dan teknologi pembuatan ubat yang sangat baik untuk menawarkan jenama dan generik label peribadi / pihak ketiga; Taj Pharma pasukan menjemput s anda untuk mendekati kami untuk memberikan anda pilihan untuk produk anda memberikan keperluan anda disesuaikan dari nama produk formula ; juga antarabangsa pembungkusan standard dan pembuatan dengan semua keperluan dokumen peraturan.

Ivermectin Tablets USP 12 mg process, buying Ivermectin Tablets USP 12 mg, Ivermectin Tablets USP 12 mg Exporters, Ivermectin Tablets USP 12 mg suppliers, Ivermectin Tablets USP 12 mg traders in India, vendors, Ivermectin Tablets USP 12 mg exporters, Ivermectin Tablets USP 12 mg of sale, Ivermectin Tablets USP 12 mg Uses, Ivermectin Tablets USP 12 mg Side Effects, Ivermectin Tablets USP 12 mg
Ivermectin Tablets USP 12 mg (Iverotaj 12)

Kita mengeksport kami ivermectin Tablet p roduct dalam Mengikuti Negara: –  

Negara-negara Rusia dan CIS: Azerbaijan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazakhstan, Kirgistan, Moldova, Rusia, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan dan Ukraine

GCC / Negara Timur Tengah: Arab Saudi, Yaman, Oman, Bahrain, UAE , Lebanon, Jordan, Iraq .

Negara-negara Afrika: Nigeria, Tanzania, Sudan, Zambia, Benin, Angola, Liberia

Asia Tenggara: Kemboja, Indonesia, Laos, Malaysia, Myanmar, Filipina, Singapura, Thailand, Vietnam , Brunei Darussalam

Negara Asia Lain: Nepal, Myanmar, Malaysia, Kemboja, Bhutan, Sri Lanka , Mauritius

Dokumen Peraturan Ivermectin Tablet :

a) Sijil Analisis (COA)     

b) Kaedah Analisis (MOA)     

c) Data Kestabilan (Kestabilan dipercepat / Kestabilan jangka panjang / Zon 4b)      

d) Dokumen CTD / Dokumen ACTD / Dokumen eCTD     

e) Sijil Produk Farmaseutikal (COPP)     

f) Sijil Jualan Percuma (FSC)       

Pengilang, Pembekal Tablet Ivermectin terkemuka di India

Taj Pharma ceuticals , salah satu Pengilang Tablet Ivermectin terkemuka India membawa produk berkualiti terbaik. Syarikat ini mempunyai pengalaman yang kaya dalam pembuatan ceruk Tablet Ivermectin .

Taj Pharmaceuticals adalah pengeluar terkenal dan pembekal Tablet Ivermectin di India lebih memilih Taj Pharmaceuticals kerana kebolehpercayaan dan kesucian produk.

Taj Pharmaceuticals , Pengilang API Ivermectin Tablets yang terkenal di India memberikan jaminan kualiti dan kesucian yang tinggi. Kawalan kualiti yang ketat memastikan bahawa setiap kumpulan ubat membawa standard yang konsisten.

Sebagai Pengeksport Tablet Ivermectin , kami dapat memenuhi pertanyaan perniagaan dari geografi berikut:

Turki, Cyprus, Guatemala, El Salvador, Pulau Cayman, Jamaica, Mozambique, Ecuador, Colombia, Malawi, St Lucia, Papua New Guinea, Gambia, Venezuela, Trinidad & Tobago, Somalia, Guyana, Libya, Seychelles, Semua Negara Hindia Barat, Sierra Leone 

Ivermectin Tablets USP 12 mg Manufacturer in India, Ivermectin Tablets USP 12 mg - Ivermectin Tablets USP 12 mg Suppliers, Ivermectin Tablets USP 12 mg Ivermectin Tablets USP 12 mg Wholesalers Find details of companies Supplying Meropenem Injection, Manufacturing wholesaling Ivermectin Tablets USP 12 mg injections in India Get Ivermectin Tablets USP 12 mg at best price from Ivermectin Tablets USP 12 mg retailers
Ivermectin Tablet pengilang s di India

Untuk pembuatan Tablet Ivermectin , Taj Pharmaceutical selalu memimpin. Usaha berterusan untuk menjadi salah satu pengeluar Tablet Ivermectin terbaik telah menjadikan syarikat untuk membawa standard bertaraf dunia – dari makmal penyelidikan hingga penyelenggaraan. Pelbagai jenis Ubat menyelamatkan nyawa yang terdapat di Taj Pharma . Untuk mengeluarkan Tablet Ivermectin berkualiti tinggi, kami menggunakan peralatan standard tinggi, dengan teknologi terkini. Ubat standard kami memuaskan kebanyakan pelanggan kami .

Pembuat Tablet Ivermectin Pihak Ketiga

Taj Pharmaceuticals terkenal untuk pembuatan banyak produk farmaseutikal dan perubatan bersama dengan Ivermectin Tablet . Taj Pharma sangat terkenal dengan julat harganya yang kompetitif dan sangat sesuai untuk orang biasa.

Berkongsi kaedah paling selamat dan memberikan produk yang paling selamat kepada pelanggan dan pelanggan adalah kemurnian dan tugas pertama kami juga. Tumpuan tajam Taj Pharma bahawa kami memberikan keselamatan untuk mengonsumsi Ivermectin Tablet kepada pelanggan kami dan kami juga menjaga pekerja kami dan semua profesional yang melaksanakan tugas pembuatan suntikan ini. Taj Pharmaceuticals mempunyai beberapa unit dan kilang pembuatan di India di mana semua proses dilalui di bawah bimbingan pakar yang membuat lebih banyak peluang pengeluaran produk yang sempurna dengan ketepatan sekarang. Taj Pharmaceuticals meneruskan penyertaannya dalam setiap acara farmasi memastikan kami dapat menggilap dan mengemas kini syarikat kami. Taj Pharmaceuticals adalah salah satu Pembekal Pembuat Tablet Ivermectin terkemuka di seluruh India. WHO: Pembuatan Kontrak Pihak Ketiga Bertauliah GMP juga tersedia.

Pembuatan Kontrak

Taj Pharmaceuticals adalah ISO 9001: 2015 , WHO: GMP , GLP Certified Pharmaceuticals Company di Mumbai dan Gujarat yang menawarkan lebih daripada 1500+ Produk Perubatan berkualiti tinggi. Taj Pharmaceuticals mempunyai unit pembuatannya sendiri dengan bahagian seperti Suntikan, Tablet, Kapsul, Kapsul Gelatin Lembut , Cecair Oral (Sirap & Suspensi), Sirap Kering Mulut, Cecair Luaran, Salap, Krim, Produk Betalactum , Produk Umum , Nutraseutikal, Sabun, Syampu , Tetes Mata , Tetes Telinga, Sachet & Serbuk Mulut, Serbuk & Kosmetik Luaran. Taj Pharmaceutical mempunyai 1500+ kelulusan produk di mana banyak molekul terbaru dilancarkan dalam industri. Taj Pharma India memenuhi semua segmen seperti Ginekologi, Dermatologi, Ophthalmic, Critical Care, Pediatric, Orthopedic, Ayurvedic, Nutraceuticals, Cosmetics, Oncology, Cardiac-Diabetic & banyak lagi. Pembuatan Pihak Ketiga & Pembuatan Kontrak juga ada.

Ivermectin tablets USP 12 mg manufacturers, Ivermectin tablets USP 12 mg suppliers & exporters in India, Get contact for Ivermectin tablets USP 12 mg manufacturing companies from India. Taj Pharma is leading Ivermectin tablets USP 12 mg Manufacturers, Ivermectin tablets USP 12 mg Suppliers in India, Ivermectin tablets USP 12 mg
Ivermectin tablets USP 12 mg (Iverotaj 12)

Unit Pembuatan

 • Kawasan dibina lebih kurang. 10 0,000 kaki persegi dengan kawasan berasingan untuk pengeluaran, kedai & blok bukan proses.
 • Kejuruteraan, Utiliti untuk memadankan kemudahan pengeluaran
 • Direka dan dibina mengikut konsep aliran menegak pergerakan manusia – bahan
 • Kakitangan teknikal yang berkemahiran tinggi dan berpengalaman
 • Program pemantauan, penentukuran dan pengesahan persekitaran yang sempurna
 • c-GMP mematuhi peralatan pembuatan terkini s
 • Makmal khusus & modular dengan instrumen canggih terkini mengikut norma GLP
 • Sistem kawalan akses automatik dan kamera lengkap
 • Pintu masuk dan keluar yang terpisah untuk kakitangan, bahan dan perkhidmatan untuk kedua-dua blok proses
 • Loji rawatan air & pembetungan dalaman.

Penjejakan Pesanan Dalam Talian

Dalam usaha untuk menyelesaikan masalah utama yang dihadapi oleh ramai pharma Ceuticals pelanggan adalah mereka sentiasa berada dalam keadaan dilema apabila produk mereka akan dihantar. Mereka tidak dapat mengesan kitaran hidup produk secara telus yang menyebabkan hilangnya kepercayaan dan komitmen. Taj Pharmaceuticals telah membangunkan penyelesaian dalam talian sepenuhnya automatik yang membantu anda untuk segera menentukan tahap pengeluaran produk pada satu-satu masa. Berikut adalah beberapa peringkat yang dapat anda lihat:

 • Reka Bentuk Diluluskan
 • Karton / Kerajang Diterima
 • Bahan Mentah Ok & Batch Terancang
 • Kumpulan Diproses
 • Ujian Selesai
 • Pembungkusan Selesai
 • Dihantar dari Loji
 • Penjejakan No.

100% Proses Telus

Untuk memberi anda keyakinan penuh terhadap kualiti produk, kami menyediakan banyak sumber seperti:

 • COA (Sijil Analisis)
 • Sijil Perolehan Bahan Mentah
 • Laporan Pemeriksaan Kumpulan
 • Laporan Ujian terperinci merentasi 2 5+ parameter yang berbeza

Dengan bukti yang mencukupi di tangan anda , mudah untuk meyakinkan orang lain tentang kualiti produk anda.

Peluang Pasaran Baru

Kami mahu bahawa pelanggan kami harus sentiasa mendahului persaingan di pasaran. Oleh itu, untuk memastikannya, kami memberikan kepintaran pasaran yang berharga kepada pelanggan berdasarkan pengalaman 30+ tahun kami dalam industri farmasi.

 • Kemas kini tepat pada masanya mengenai pelancaran produk baru.
 • Analisis Pesaing
 • Bimbingan MRP yang betul
 • Bahan Promosi dengan latihan

SIAPA: GMP Disahkan

, Ivermectin Tablets USP 12 mg exporter, Ivermectin Tablets USP 12 mg manufacturing companies, Ivermectin Tablets USP 12 mg anticoagulant medication, Ivermectin Tablets USP 12 mg, Ivermectin Tablets USP 12 mg tablet
Ivermectin Tablets USP 12 mg (Iverotaj 12)

Di Taj Pharmaceuticals, kami menggunakan teknologi canggih, prosedur operasi yang paling ketat dan kami telah memperoleh nama untuk diri kami kerana mengekalkan standard kualiti tertinggi. Taj Pharma India dengan bangga telah menerima sijil WHO: GMP dari Jabatan Pengawalan Makanan dan Dadah, Daman dan Gujarat.

Taj Pharmaceuticals menyediakan Ubat berkualiti dengan harga yang kompetitif dari Pengilang yang baik. Domestik dan Eksport kedua-duanya.


Senang memperkenalkan kami sebagai salah satu syarikat farmaseutikal terkemuka yang berpusat di Mumbai, Maharashtra dan Gujarat, India. Bahagian Pembuatan Kontrak Farmasi Taj adalah rakan pemasaran beberapa pengeluar yang disahkan WHO, GMP, GLP, ISO9001-2008.    

Taj Pharmaceuticals adalah Syarikat farmaseutikal terkemuka. Kami mengkhususkan diri dalam menyediakan produk berkualiti merangkumi pelbagai jenis ubat (Manusia dan Doktor Haiwan) yang merangkumi,   

 1. Tab
 2. Sirap kering
 3. Kapsul
 4. Suntikan kering
 5. Suntikan Cecair
 6. Gelatin lembut
 7. Kumpulan penisilin
 8. Kumpulan Cefalosporin
 9. Cecair
 10. Sachet
 11. Salap / Krim
 12. Produk Neutra dll

Beberapa ciri utama produk kami adalah: –

 • Komposisi yang tepat
 • Berkesan
 • Murni
 • Jangka hayat yang panjang

Infrastruktur kami
Taj Pharmaceuticals ‘s rakan kongsi pembuatan mempunyai state-of-the-art memastikan infrastruktur bahawa semua produk kami adalah berkualiti tinggi dan mematuhi piawaian antarabangsa. Kami mempunyai unit pengeluaran yang lengkap yang membolehkan kami memenuhi permintaan industri yang semakin meningkat . Kemudahan pembuatan Farmaseutikal Taj dijaga dengan baik untuk memastikan penggunaan sumber yang cekap. Rakan perkilangan kami mempunyai peralatan dan jentera yang maju dari segi teknologi untuk memudahkan pengeluaran yang tinggi. Pasukan kami Taj Pharmaceuticals telah mengembangkan pasukan profesional yang berpengalaman yang menjadi tulang belakang rakan-rakan Pembuatan Taj Farmasi , dedikasi dan kerja keras mereka telah memungkinkan kami untuk mencapai kedudukan yang terhormat dan bereputasi dalam industri. Berkat usaha dan pendekatan kreatif mereka, kami terus maju menuju pengembangan bisnis kami. Pengetahuan dan kepakaran mereka yang mendalam ditambah dengan bimbingan mentor kami yang tidak ternilai, memastikan pelaksanaan metodologi kami yang cekap dan cekap. Jaminan Kualiti Taj Pharmaceuticals dan rakan perkilangannya bertujuan untuk menjadi pemain terkemuka di pasaran global. Untuk berjaya dalam usaha ini, rakan-rakan Pembuatan Taj Farmasi telah memupuk sekumpulan penganalisis kualiti yang berdedikasi yang melakukan ujian berkala pada semua peringkat pengeluaran dari perolehan bahan mentah hingga perumusan produk akhir. Taj Pharma memastikan bahawa unit kami dijaga secara kebersihan dan pengembangan & pembungkusan produk kami dilakukan di bawah persekitaran kebersihan. Parameter di mana produk kami diuji kualiti adalah: – 

 • Keselamatan
 • Komposisi
 • Jangka hayat

Kekuatan kami
Taj Pharmaceuticals dan rakan perkilangannya mengikuti etika perniagaan, dasar kualiti toleransi sifar dan pasukan yang berkelayakan adalah kelebihan kami. Kami berusaha untuk mengekalkan hubungan jangka panjang dengan pelanggan kami dengan memenuhi keperluan mereka dengan berkesan dan cekap. Banyak faktor yang menyumbang kepada kejayaan kami adalah: – 

 • Pasukan Berpengalaman & Berkemahiran
 • pemeriksaan kualiti yang ketat
 • Prasarana dan jentera yang betul
 • Penghantaran segera
 • Harga Bersaing
 • Pelanggan yang luas

Taj Pharmaceuticals ialah penyelesaian sehenti untuk Export / Negeri 3 rd parti untuk semua Formulasi Farmaseutikal. Taj Pharmaceuticals mengharapkan kerjasama anda ke arah pengembangan perniagaan konkrit dan Berharap hubungan perniagaan yang kuat dan baik di masa depan. Untuk mengetahui lebih lanjut sila lawati laman web kami www.tajpharma.in    

Ingin mendapatkan produk anda yang dikeluarkan oleh Taj Pharma?


Kami di Taj Pharmaceuticals dengan senang hati akan membantu anda. Hantarkan maklumat anda di bawah dan kami akan menguruskan semuanya. (Jangan hantarkan pertanyaan kerja di sini)

Taj Pharma Sebagai Penyedia Penjagaan Kesihatan Kami meletakkan pelanggan di depan setiap keputusan yang kami buat.

Perniagaan Taj Pharma India boleh dihubungi melalui e-mel kumpulan umum: tajgroup@tajpharma.com, dan pertanyaan – akan dihantar ke jabatan yang berkaitan; selain itu, talian telefon, “Sila Panggil nombor bantuan 24X7 TAJ PHARMA iaitu 1800 222 434 (bebas tol), 1800 222 825 (bebas tol) Nombor bebas tol boleh diakses dari semua talian tetap dan telefon bimbit di negara ini.” dapat dimanfaatkan jika -Anda mempunyai pertanyaan tentang syarikat, perniagaan penjagaan kesihatan kami, atau salah satu ubat kami di India Standard Time (IST).

Talian terus: +91 8448 444 095

Bebas tol: 1-800-222-434

Bebas tol: 1-800-222-825

Umum EPA BX: +91 22 2637 4592

+91 22 2637 4593

No. Faks: + 91 22 2634 1274

E-mel: info (@ ) tajpharma dot com